Starterspakket

We maken graag eerst kennis via een No Sweat Intro.  Klik hier voor alle info en om te reserveren!

Vond je het leuk en wil je graag verder doen? Dan heb je de keuze tussen ons basis starterspakket of om all the way te gaan met ons ‘Kickstart your Healthy Habits-pakket’

Basis starterspakket:

 • 1 beginnersles van ca. 2u (op zondagnamiddag) waarin alle basisbewegingen en de techniek overlopen wordt.
 • Nadien kan je nog 5 groepslessen meevolgen, waarin je als beginner extra begeleid wordt door onze coaches. 
 • Een basiscursus sportvoeding via onze facebookcommunity⁠.
 • Een movement en mobility library via onze facebookcommunity⁠.
 • Een individueel introductiegesprek (30 min.) om je persoonlijke doelen te overlopen en een plan van aanpak te bepalen.
 • Prijs: €99
Kickstart your Healthy Habits:
 • Een basisles Crossfit, waarbij we je de belangrijkste technieken aanleren, zodat je goed beweegt voor je deelneemt aan de lessen!
 • 5 WOD (workout of the day) lessen, vrij te kiezen uit ons lessenrooster, met extra begeleiding van de coach.
 • 4 online masterclasses rond voeding (elke week eentje), waarbij we focussen op zowel kennis, vaardigheden als mindset. De basis gezonde voeding komt uiteraard aan bod, maar we gaan ook aan de slag met planning en organisatie, mealprep en productbeoordelingen. Ook jouw gewoonten worden onder de loep genomen (bye bye, eetbuien!).
 • Een persoonlijk gesprek met Louis, aan het einde van het traject, om jouw ervaringen te bespreken, te bekijken wat jouw doelen zijn en hoe je het nu best verder aanpakt.
 • Prijs: €199

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Groepslessen

In de groepslessen bouw je verder op wat je leerde tijdens de fundamentals. Er wordt gewerkt aan techniek, conditie en stilaan wordt de intensiteit opgedreven.
In een les zijn telkens maximum 12 personen aanwezig, zodat de coach aan iedereen voldoende persoonlijke aandacht kan geven. De groepssfeer pept je op en zorgt voor extra motivatie. Elke dag is er een andere WOD (Workout Of the Day) die je samen en onder begeleiding van de coach uitvoert.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Personal Training

Vind je het moeilijk om te starten met sporten of om gemotiveerd te blijven? Heb je last van blessures of heb je een specifiek doel voor ogen? Dan is personal training perfect voor jou!
Tijdens een sessie van 1 uur of langer wordt een op maat gemaakt trainingsschema uitgevoerd onder individuele begeleiding van de coach.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Individual programming

 

Via een handig online platform (True Coach) krijg je elke week een trainingsschema op maat, afgestemd op je persoonlijke noden en doelen. 

Starten doe je met een introgesprek, waarbij je een algemene uitleg krijgt en we samen kijken welke coach het beste bij jou past. Jouw coach nodigt je dan uit voor een uitgebreid intakegesprek, waarna je aan de slag gaat. Er wordt telkens gewerkt aan wat jij nodig hebt.

Natuurlijk gaan we hierbij ook verder dan louter coaching wat betreft training. Ook krijg je handige voedingstips en ontdek je hoe je je prestaties kan verbeteren door kleine aanpassingen in je leefwijze. Bij de remote coaching train je dus eigenlijk alleen (hoewel je nooit echt alleen bent in de box natuurlijk), en rapporteer je je resultaten aan de coach. Op basis van je resultaten en bevindingen kan de coach je individuele trainingsschema aanpassen aan jouw werkpunten en doelen. Wil je jezelf klaarstomen voor competitie? Dan is dit de formule voor jou!

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

 

 

Voeding & Lifestyle

Sport en voeding gaan hand in hand. Wil je weten welke voeding je lichaam nodig heeft om je actieve leefstijl te ondersteunen? Om je sportprestaties te optimaliseren? Wil je je beter in je vel voelen?

Maak dan een afspraak met onze (sport)diëtiste.

Je kan bij Lara terecht voor consultaties specifiek rond sportvoeding, wedstrijdvoeding, gastro-intestinale problemen en FODMAP, plantaardig presteren en emotie-eten. 

Wil jij ook weten wat sportvoeding kan betekenen voor jouw prestaties? Schrijf je dan in op het gratis webinar dat Lara geeft op 10/3. Dat kan via deze link.

Dit webinar is de lancering van een uniek online traject waarin jou alle kennis en vaardigheden wordt aangereikt om voeding aan te wenden ter ondersteuning van je prestaties. Lees er hier alles over.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Drop-in

Wil je een les komen meedoen in Crossfit Deinze en ken je de kneepjes van het vak al?

Reserveer dan gerust een drop-in en wij verwachten jou!