Visie

Iedereen kán crossfit, dat is zeker! Hoe dan? Door lessen aan te bieden op een aangepast niveau. Kleine groepslessen, waarbij er voldoende aandacht geschonken wordt aan het individu. Daarom krijg je bij elk abonnement regelmatige persoonlijke begeleiding in de vorm van een driemaandelijks gesprek (30 minuten). Tijdens dit gesprek polsen we naar je persoonlijke doelen en adviseren we hoe je deze best kan bereiken. Gedurende de lessen begeleiden we je daarin verder.

Crossfit doe je samen! Onze leden vormen een hechte community. Iedereen motiveert en inspireert elkaar, binnen én buiten de lessen. Je verlegt samen grenzen, maakt plezier en bouwt nieuwe vriendschappen op. Maandelijks organiseren we activiteiten om nóg dichter bij elkaar te komen.

Het Team

Louis Osselaer

Louis Osselaer

Louis (°1993) is head coach/eigenaar en al van jongs af aan gebeten door de sportmicrobe. Hij beoefende o.a. atletiek, baseball en triatlon.

Toen hij deze laatste passie moest opgeven door een hardnekkige blessure, zocht hij een nieuwe sport om zich volledig in te smijten. Die uitdaging vond terug hij in Crossfit. Op korte termijn werkte hij zich op tot een vaste waarde binnen de Belgische competitiescene, met deelnames aan Redbull sportlight (finale), Liege throwdown (finale), Battle of Bruges (finale), Holthem Throwdown (1e plaats) en de Omnimove Games (2e plaats).

Ook professioneel bleef sport zijn grootste interesse en hij studeerde voor Bachelor Lichamelijke opvoeding. Hij behaalde zijn L1-crossfittrainersdiploma, volgde een cursus gewichtheffen bij Newtom en laat zich persoonlijk begeleiden door Big Dawgs (Sam Smith). Momenteel volgt hij het OPEX Coaching Certificate Program om zich te specialiseren in het opstellen van individuele programmatie.

Sinds 2018 werkt hij als freelance coach en personal coach in verschillende Gentse boxen. Hier leerde hij Lara kennen en in 2020 waagden ze de stap om zelf een box te openen en hierin al zijn passie te steken. Zo werd Crossfit Deinze geboren.

Lara Steenwegen

Lara Steenwegen

Lara (°1987) is mede-eigenaar, (sport)diëtiste en administratieve duivel-doet-al.

Haar hele jeugd was Lara gebeten door de balletmicrobe, waar ook haar interesse voor voeding en gezondheid aangewakkerd werd. Gedreven door haar interesse besloot Lara voedings- en dieetkunde te studeren. Een studie die ze verder aanvulde met een master gezondheidsbevordering. Ondertussen had Lara haar pointes noodgedwongen aan de haak moeten hangen door verschillende blessures. Zo startte ze de eeuwigdurende zoektocht naar een nieuwe passie: lopen, fitness, boksen… Elke sport passeerde de revue, en geen enkele sport kon haar lang genoeg boeien… Tot Lara crossfit ontdekte.

Door crossfit groeide ook Lara’s interesse in de invloed van voeding op sportprestaties, wat ertoe leidde dat ze zich in 2019 bijschoolde tot sportdiëtiste via Barça innovation hub (een samenwerking tussen de universiteit van Barcelona en FC Barcelona) en via de AP Hogeschool Antwerpen. Omdat sport en voeding hand in hand gaan is dit een ideale aanvulling op het aanbod van Crossfit Deinze.

Iris Dossche

Iris Dossche

Iris (1994) stond als klein duimpje van 4 jaar al met haar voetjes op de turnmat.

Gepassioneerd door deze sport, deed ze tot haar 21ste aan acrogym op competitief niveau.

Na enkele jaren te genieten van het studentenleven, zocht en vond ze een nieuwe sportieve uitdaging in Crossfit.

Ze startte met de groepslessen en groeide na een jaar  door tot competitief niveau, met deelnames the Liege Throwdown, The Belgian Throwdown, The Holthem Throwdown, The Amsterdam Throwdown,…

Sinds begin 2020 startte ze ook als lesgever. In onze box zal je haar vooral ’s avonds terugvinden om de groepslessen te begeleiden.

Flor Geltmeyer

Flor Geltmeyer

Flor (°1988) wisselt zijn vrije tijd af tussen de tatami-matten van vechtsport en de rubberen matten van Crossfit Deinze.
 
Hij doet al 27 jaar aan verschillende gevechtssporten. In het begin eerder klassieke sporten zoals Shotokan Karate. Later vond hij echter de wondere wereld van full-contact.
Flor is Initiator Risicovechtsporten bij Sport Vlaanderen. Hij traint nog steeds en geeft hierin ook les in het Gentse.
 
Flor zeilt ook al van jongs af aan. Sinds hij op zijn 6 jaar in een bootje gezet werd is hij nooit meer gestopt met varen.
Op zijn 16e haalde hij zijn brevet Initiator Zeilen. De daaropvolgende tien jaar gaf Flor zeilles aan mensen van alle niveau’s.
 
Ook op professioneel vlak geeft Flor praktische en sportieve opleidingen.
 
In 2016 ontdekte Flor Crossfit. Hij was onmiddellijk fan van de fysieke en mentale uitdagingen die de sport biedt. De grote afwisseling, de blijvende uitdagingen en de grote functionele inzetbaarheid zorgen er voor dat Crossfit een ware passie werd. Flor beoefent Crossfit omdat hij plezier haalt uit de eigen vooruitgang en uit het trainen zelf. Als hij deelt neemt aan competities is dit quasi altijd in teamverband.
Nu is Flor er helemaal klaar voor om jullie te begeleiden tijdens de lessen van Crossfit Deinze!

Jess

Jess

Jess (°2019) is de boxhond. Ze begroet je steeds met veel enthousiasme en zorgt voor de nodige mentale steun.

Ze is ook het voorbeeld van hoe je NIET moet pacen in je workout.